Min dag

Idag har jag:


*Gått runt i trädgården i mammas aldeles för stora träskor.


*Haft på mig en av mina favoritklänningar.


*Och suttit på min favoritplats i trädgården.

Dessutom har jag gjort lite bildlösa saker som att hälsa på farmor och farfar och beställa en ny mobil. Väldigt mysig dag.

Longboard

Jag har köpt en longboard. Wihoo!

Lite bilder som jag inte har visat

Nytt skrivbord
Godmorgon! Jag letat efter ett till skrivbord ett tag nu för jag har för mycket saker på det gamla och datorn får inte plats, haha. Så igår åkte vi till ta till vara för att leta och jag har supertur och hittar en gammal fin sekretär! Och dessutom kostade den bara hundra kronor för att det var lite fläckar som inte gick att få bort(syns inte på bilden för dom är under datorn). Om ni vill se hur det såg ut förut så kan ni titta här.

Shorts
Kolla vad jag hittade på röda korset! Perfekta jeansshorts för 30 kronor bara. Dom var jeans först så jag klippte av dom. Lite stora men jag växer väl i dom. Supernöjd är jag i alla fall.

Kristall
Den här köpte jag på tradera för ett par veckor sen. Fast då såg den lite annorlunda ut. För den har faktiskt vuxit i burken, först var det bara en liten blå klump. Visst är den fin?
Om ni är nyfikna på hur det går till så finns det att köpa här.

Ny design

Ville bara säga att jag har gjort om designen, så uppdatera!

Nytt hårHejhej! Kom nyss hem från frisören så nu har jag kort hår. Det känns som det i alla fall, haha. Egentligen är det väl inte så kort, fast det är faktiskt ungefär en decimeter kortare.

HippiesBildlänkar på min we♥it som ni hittar i menyn.

Sims

Hejhej! Jag vet inte om jag har berättat det nån gång men jag är världens Sims-nörd, haha. Jag har alla Sims 3 förutom ett, några Sims 1 och ungefär hälften av alla Sims 2. Och jag tänkte bara visa upp en lägenhet som jag byggde idag, den blev så fin så jag nästan vill flytta in där, haha.