Topshop


Mitt rum

Såhär ser det ut när man kommer in i mitt rum.


Om man vrider sig lite åt vänster så ser man min klädväska. Jag hittade den i garaget för några månader sen och blev en aning överglad. En aning bara.På resväskebilden skymtar mitt skåp, man ser bara överdelen här men det är så fult och tråkigt så bilden skulle också bli ful och tråkig om jag hade tagit med resten.


Till höger om skåpet står ett till skåp, ett som nästan går ända upp till taket och bredvid det är dörren in till garderoben men det har jag ingen bild på. Bredvid dörren är mitt sminkbord och det har jag en bild på.


Till höger om sminkbordet står ju sängen och den ser man bäst på den första bilden. Sen har jag ju såklart ett sängbord också.


Mitt emot sängen står mitt fina gamla skrivbord. När jag var mindre tänkte jag byta ut det men jag är så himla jätteglad att jag inte gjorde det. Ursäkta mörkerbild med alldeles för ljus lampa.


Och sist är min bokhylla och fåtölj som står bredvid dörren så nu har vi gått ett varv i mitt rum.


Och ursäkta bildkvalitén men det var ganska mörkt på mitt rum och det klarar inte riktigt min kamera. Fast brusiga bilder är ju lite fint ändå.

SnöI torsdags snöade det. Det var lite sorgligt tycker jag. Fast man kan ju ta fina bilder när det snöar, tyvärr halkade jag precis efter att jag hade tagit den sista bilen. Sen låg jag helt ensam mitt i parken och gapskrattade. Om någon såg mig så trodde dom nog att jag var knäpp. Fast det är jag ju så det gör väl ingenting.

Parktomaten

Idag gick jag och Elin till parken. Det var is där. Mycket is.

 

Vi hittade en tomat som Elin mosade. Tomaten dog. Tyck synd om den.Nu ska jag fortsätta med mitt funderande om bloggnamn. Hejdå.


Rymdfred/ 2:a MarsT-shirt- Gina Tricot, Shorts- Kappahl

Såhär har jag gått runt idag. Och jag har inte fotat mina presenter, men jag har städat! Och varit i stan en liten stund för att köpa en fjärrutlösare. Förövrigt så försöker jag komma på ett namn till en ny blogg, det är väldigt svårt kan jag säga, men jag kommer nog på nåt bra snart. Adieu.


-Godmorgon på er! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag måste fota alla presenter. Bilden är förresten från i onsdags när jag väntade på Veronica, min ultimata Beatles-tshirt är från H&M om ni undrar. Nu ska jag klä på mig och sen ta med kameran ut i det fina vädret. Hejdå.