Monokomi och jagHej på er! Har inte riktigt något att blogga om, det är därför det är så dålig uppdatering. Ursäkta bilden förresten men jag är för lat för att ta en bild med en riktig kamera, eller med den andra webbkameran för om jag ska ha den så måste jag resa mig upp...idag är jag ganska extremlat med andra ord.
Imorgon fyller jag år, har inte riktigt fattat det än, haha. Jag känner mig lite för liten för att bli tonåring, fast jag kan ju inte direkt göra något åt det. I alla fall blir det nog ingen uppdatering då heller.

Snöiga hundar & kletiga kakor

Jag stal en Nikkobild från Tilda så ni får se hur söt han är

Goddag på er!

Eller godkväll kanske men det låter så konstigt. Idag har jag varit med Tilda och vi har ätit kladdig kaka som vi bakade igår, lekt med hunden Nikko och jag har städat hennes rum iklädd ett förkläde jag hittade på botten av en låda därinne. Om ni undrar varför jag städade Tildas rum och varför hon inte gjorde det själv så är det för att jag gillar att städa och det gör inte hon. Alltså inte städstäda med dammsugare och trasa utan plocka bort och sortera grejer. Det är mysigt tycker jag.
Förövrigt så tycker jag att det är väldigt skönt att det är fredag och så tycker jag att jellybeansen inte ska gömma sig på botten av godisskålen. Vi ses någon annan gång. Hejdå.

Fina klänningar från Topshop


Ville bara säga att jag fortfarande är sjuk. Jag har ganska tråkigt med andra ord, och jag har en massa tid till att göra kollage. Haha. Jag kanske gör lite fler senare.

Matchning- H&M's variant på creepers


Skor, solglasögon, kjol och nagellack- H&M, Tröja, väska och knästrumpor- Gina Tricot

Skor och nagellack- H&M, Halsband- Urban Outfitters, Shorts- Topshop, Topp och väska- Gina Tricot


Skor, shorts, ring och t-shirt- H&M, Ring- Urban Outfitters, Knästrumpor- Gina Tricot

Lilla sömntutanJag tog en massa bilder på Koi igår, fast han sträckte på sig och tvättade sig hela tiden så det här är den enda bilden som inte blev suddig, haha.

Jag är hemma idag också, så jag kanske gör ett kollage lite senare.

Grind


Jag har inte bildbrist...nästan

Hejhej!

Idag mår jag inte så bra så jag har varit hemma. Så jag har roat mig med att titta på världens bästa film, Djävulen bär Prada, kollat efter nya personer att följa på lookbook och gjort engelskaläxan, fast det var ju inte så roande precis.

Alice i underlandet

Godmorgon! Förlåt för ingen uppdatering. Egentligen har jag väl ingen bra ursäkt, haha, så vi hoppar över det.

I alla fall så sitter jag i soffan och äter choklad just nu, och förundras av Robert Ingpen's illustrationer till Alice i underlandet. Den boken borde alla läsa, den är så fin.


Jag satte ihop ett kollage med några av alla fina bilder. Kålmasken som röker vattenpipa är finast.