SkogIgår var jag och mamma och pappa i skogen för att titta på grodor. Fast jag gick mest runt och fotade genom mina solglsögon, haha. Bilderna får sån fin färg då, ser ut lite som bilder från 70-talet.

DiscobilderAlltså, ja...såhär är vi väl egentligen, haha. Fast Elin är inte så biff som det ser ut som på Superman-bilden. Och det är hon som är lång, inte jag som är kort.

Mysdag

Hej på er! Idag har jag gjort en massa mysigt. Som att sitta ute på trätrallen med Koi, underhållit Veronica när hon åkte tåg(haha), redigerat ett par discobilder och planterat mini-lönnar. Och nu ska jag titta på mr Bean, haha, så vi ses senare.

Disco

Hejhej! Nu är vi på discot och fixar. Fast vi är klara så då passade jag på att uppdatera lite, haha. Kommer hem typ halv 11 så vi ses imorgon.

Massa sladdarHär är vad jag håller på med just nu. Kul va? (märk ironin)
Vär klass ordnar skoldisco igen imorgon och jag håller på att plocka isär vår musikanläggning för den ska med. Dessutom ska min dator med så jag är liiite orolig för att nån ska tappa den i golvet eller nåt.

I alla fall, en bild i timmen funkade inte idag heller, hehe. Jag hade kameran med mig men glömde att ta bilder, klantig som jag är, det är nog troligare att jag tappar datorn i golvet än att nån annan gör det...

(Nästan) En bild i timmen


06.00 Såhär ser jag alltså ut när jag precis vaknat och inte hunnit sminka mig alls.

07.00 Frukost med en liten katt som helst ville äta upp min mat.
Sen cyklade jag iväg till skolan men glömde kameran hemma så nu får vi hoppa till klockan tre ungefär.

15.00 Kom hem och övade pianoläxa16.00 Målade naglarna på balkongen och myste med Koi i mina fina tofflor.
17.00 Fotade dagens outfit men dom bilderna visade jag ju i förra inlägget.

18.00 Och sen gick jag på pianolektion, såhär ser det ut där. Fast lektionen är ju inte där ute såklart, haha.

Och sen har jag inte tagit några fler bilder för jag har bara gjort tråksaker. Imorgon tänkte jag lyckas med det här och inte glömma kameran hemma...

Fult väder/25:e April
Klänning-H&M

Såhär har jag trippat runt idag. Ni vet en bild i timmen som jag skulle göra idag? Jag lyckades självklart glömma kameran hemma, haha. Så ni kommer få se bilder från imorse och sen jag kom hem.
Nu ska jag snart skynda iväg på pianolektion, uppdaterar när jag är hemma igen. ♥

Aprilväder är lite udda


Dagens bildfångst. Fast det kan man inte tro om man tittar ut genom fönstret, för nu spöregnar det. Jaja, är det april så är det, haha.

Jag har inte riktigt något att blogga om just nu. Jag är hemma ganska mycket från skolan för det är nåt med mina ben, dom gör ont nästan hela tiden. Men imorgon ska jag förhoppningsvis till skolan i alla fall, sist jag var där en hel dag var i torsdags och igår när jag var med på en lektion. Jag tänkte också försöka mig på att ta ett foto i timmen imorgon, faktiskt så har jag försökt flera gånger men glömt efter nån timme, haha klantig som jag är. Vi ses imorgon. ♥

Nytt Beatles-linne

Hellu! Jag ville bara visa mitt fina linne och alla mina hippiesmycken innan jag kilar iväg på pianolektion.
we♥it- kollage

Hej på er! Fick en liten chock när jag loggade in här för jag trodde det var runt fem dagar sen jag bloggade senast men det var en hel vecka och tre dagar sen! Förlåt min klantighet.
I alla fall, jag tänkte uppdatera we♥it-kollage-kategorin lite eftersom jag har en aning bloggbrist. Jag har faktiskt några saker att visa er men bilderna är i kameran och den är uppe, haha. Ni kan gärna förlåta min lathet också.Bildlänkarna finns på min we♥it som ni hittar i menyn

Ett paket

För några dagar sen fick jag ett litet, litet paket från Kina. Inuti låg två klockor som jag köpte på tradera för ett tag sen. Jag tror det blev lite över hundra kronor för båda klockorna (med extrabatterier) plus frakt från Kina.
Länk till traderabutiken, det finns kanske inte just dom här men det finns massor av andra klockor och smycken.